09-01-14

De lekkere huisvrouw Snoezepoes zoekt een hete man voor geile seks.

Hallo lekkere heren, Noem me maar Snoezepoes ik ben een heerlijke altijd geile huisvrouw van 57 jaar, ik ben op zoek naar een man wiens lekkere pik ik oraal mag verwennen en die net als ik gek is op Standje 69 of anale seks.

Snoezepoes,

18-12-13

Huisvrouw zoekt sexkontakt met een man die in haar mondje wil plassen

Hallo mannen, ik ben een 42 jarige huisvrouw en dat huis zitten, huisje,tuintje begint mij wel te vervelen. ik wil graag wat meer spanning in mijn leven. De sex thuis stelt ook niks meer voor en ik voel mij nog te jong om mij sex te ontzeggen :-). Ik zoekt dus een man voor een sekscontact die lief is, brains heeft en niet vies is om te experimenteren in de slaapkamer , mijn fantasme is dat jij eens in mijn mondje plast... Herken jij je in mijn profiel wacht niet langer dan om mij een bericht te sturen, geile kusjes xxxxxxx

 

armida.jpg

30-11-13

Knappe huisvrouw zoekt een groot geschapen man die het lang kan volhouden

Leuke, knapppe, verzorgde en spontane bi meid op niveau is op zoek naar spannende (bi)vrouwen of (bi)mannen voor een date met mij terwijl mijn man toekijkt en misschien mee doet. Als ik je echt leuk vind nodig ik je misschien wel uit voor een prive afspraakje zonder mijn man. Ik ben een lekkere volle meid van 1.68 met grote borsten, donker haar en een heel heet poesje. Ik vind het ook lekker als je in me in mijn kontje neemt. Speciaal voor jou zal ik een zeer opwindend lingerie setje dragen. we hebben niet veel ervaringen, maar de ervaringen die we gehad hebben waren fantastisch (en dat willen we graag zo houden) :-)Over jou: Ik zoek groot geschapen mannen die het lang kunnen volhouden. Het gaat me puur om de sex en niet om een relatie. ik kijk uit naar jouw reactie , xxxxxxxxxxxxxx

 

huisvrouw.jpg

Gepost in Huisvrouwen N Holland | Tags: knappe, huisvrouw, zoekt, man, groot geschapen, lang volhouden | Permalink | Commentaren (2) | |

27-11-13

Hollandse moeder zoekt een man die ook behoefte heeft aan intimiteit

Ik ben een 58 jarige moeder ,een lekkere huisvrouw en de kinderen zijn het huis uit en Ik zou graag een man willen leren kennen die net als ik alleenstaand is maar soms ook behoefte heeft aan intimiteit maar wel elkaar lekker zacht verwennen zonder dat het meteen een relatie wordt.Als jij dit ziet zitten kontakteer me dan maar gerust

 

58.jpg

27-07-13

Renske een huisvrouw komt veel sex tekort in haar leven

Ik ben Renske een 40 jarige huisvrouw. ik kom veel sex tekort in mijn leven.Aangezien ik getrouwd ben met een sexloze, egoistische hufter lijkt me het niet moeilijk om hier een beter iemand te vinden die alles is wat mijn man niet is. Stuur me een berichtje en je hebt grote kans dat ik reageer, want erger dan hij is kan je nooit zijn.

 

renske.jpg

Gepost in Huisvrouwen N Holland | Tags: renske, huisvrouw, zoekt man, sekskontakt, sex tekort, in leven | Permalink | Commentaren (1) | |

Moeder zoekt sexkontakt met man die haar wel sex wil geven

Ik ben getrouwd en moeder. Nee, ik ben er niet trots op. Monagamie is voor mij niet bestemd, ik kan er gewoon niets aan doen. Ik heb ook een parenclub voorgesteld maar dat wilde hij niet. dus nu ben ik hier. Ik ben een doodgewone moeder die een sexkontakt zoekt met een man die mij wel sex wil geven waar ik recht op heb. Hoor ik van je ?

cheatingmum.jpg

Gepost in Huisvrouwen N Holland | Tags: getrouwde, moeder, sekskontakt, zoekt man, zoekt sex, monogamie | Permalink | Commentaren (4) | |